Min slankehistorie ;-)

Jeg er ny på bloggfenomenet, og tenkte derfor starte med min historie!


Er en jente på 22 år, fra Oslo og som også bor her. Jeg har vært litt lubben siden jeg var 15 år, og jeg har et par venninner som har klart å gå ned henholdsvis 10 og 7 kg, så derfor tenkte jeg - kan de, kan jeg! Og dermed startet jeg med slankingen 25 april 2011. Det skal nevnes at jeg er 160 cm høy, og har på det meste veid 65 kg etter fire måneder i utlandet. Fysj og fysj!

Mandag 25.04.
Startvekt: 63,6 kg

Mandag 2.5
Vekt: 62,0 kg (nedgang på 1,6 kg første uken!!)

Mandag 9.05
Vekt: 61,4 kg

Mandag 16.05
Vekt: 60,4 kg

Mandag 23.05
Vekt: 60,2 kg

Mandag 30.05
Vekt: 59,6 kg 

Tirsdag 07.06.
Vekt: 59,8 kg (oppgang på 200 gram gitt...) 

Og på det siste der er jeg nå. Jeg gleder meg stort til neste mandag, for drømmen min er å se 50 tallet!! Jeg tror ikke jeg har veid under 60 kg siden ungdomskolen, og det skal virkelig bli deilig å føle meg ordentlig fin igjen! 

Måten jeg gjør dette på er igrunn å ikke sulte meg og trene! Jeg spiser etter Grete roede prinsippene, med mange måltider hver dag - lite og ofte. Spiser ca. hver 3,5 - 4 time, og jeg spiser lavkalori. Er forsåvidt ingenting jeg egentlig IKKE kan spise, men en vanlig måltidsdag for meg ser sånn her ut:
Frokost - cottage cheese med eple og kanel
Lunsj - To knekkebrød med kokt egg
Mellommåltid - en skyr 
Middag - kyllingfilet og salat i speltlomper feks.
Kveldsmat - enten cottage cheese med eple/annen frukt, eller smoothie
Jeg drar også ut med venner ca. en gang i uken, noenganger to, andre ganger ingen. Jeg er jo trossalt bare ung en gang, så må leve litt også! 

Jeg trener ca. fire - seks ganger i uken. Jeg løper veldig mye, og fokuserer mest på det! Da løper jeg en runde på mellom 9 -10 km, og bruker rundt 50 min på den. Trener også styrke minst en gang i uken, men fokuserer som sagt mest på kondisjonsdelen. Skal også starte med intervaller etterhvert :-)

Målet mitt er å se ut som hu her: Hehe, neida. Men vil veie et sted mellom 56 - 57 kg. Og det skal jeg klare!!! :-)

Så her kan du følge meg på min vei, håper jeg kan komme med gode resultater etterhvert! Har aldri vært så motivert for dette noensinne, så jeg har en god følelse. Og jeg har endelig akseptert at skal man slanke seg, så gjør det over tid. Størst sjanse for at det varer da! 
 

4 kommentarer

Slank Meg Flat

25.mai.2011 kl.15:31

60kg, det er jo ingenting :P Men jeg er endel høyere enn deg, så det er jo litt vansklig å tenke seg at 60 kan være "mye". Syns du har et bra utgangspungt, tror kroppen din kan se fantastisk ut (syns ikke det var så ille nå heller jeg, da) :p Men en treningskropp er kult! For de som får til det! Slanker meg først jeg, så får jeg se hva jeg gjør med det etterpå..

Vi har ganske lik metode, du og jeg ;D Gleder meg til å følge deg! :)

slankecec

25.mai.2011 kl.23:20

Slank Meg Flat: Men som du sier selv, så er vi jo på forskjellig høyde! Vet at mange der ute i bloggverdenen som slanker seg sikkert synes at denne bloggen er "tullete", men folk er jo forskjellig :) Og godt er det spør du meg, ellers hadde det vært en kjedelig verden! Jeg håper kroppen min vil se amazing ut tilslutt, har en eks jeg gjerne skulle vist fingeren :p Hehe :) Skal følge med deg også, liker bloggen din veldig godt! :)

themotivation

29.mai.2011 kl.21:37

hei :) jeg liker bloggen din kjempegodt. du har gått raskt ned i vekt. hvor mange kalorier er det i maten du pleier å spise ca? :)

slankecec

29.mai.2011 kl.22:52

themotivation: Du, jeg har egentlig aldri telt kalorier for å være ærlig :p Men har lagt ut noen dager over hva jeg spiser, så da ser du jo cirka! Men tipper jeg ligger på rundt 1500 kcal daglig :) Også jogger jeg mye, det hjelper nok en god del!

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits