Frokosten idag, og hviledag!

Frokosten idag ble som vanlig cottage cheese med eple og kanel. Jeg har veldig dårlig tid om morgenen hvis jeg skal på jobb eller skole, sistnevnte idag, så det er enkelt og greit å lage, og går fort å spise! Sunt er det også ;-) 


Så godt og så enkelt!

Imorgen har jeg tenkt til å prøve meg på proteinpannekaker til frokost! Jeg fant en oppskrift på denne bloggen: http://adidem.blogg.no/1305876287_proteinpannekaker.html og handlet inn ingredienser igår, som jeg skal prøve når jeg står opp imorgen tidlig. Handlet også inn lett-syltetøy til å ha oppå, så her skal det testes noe nytt!


Jeg er veldig sliten i kroppen idag, så derfor blir idag min hviledag. Jeg har vært på skolen siden åtte idag tidlig, og skal jobbe senere ikveld, så det passer fint å ta den dagen idag! Målet mitt denne uken er å få trent seks dager, så jeg må trene fredag, lørdag og søndag for å klare det, men det tror jeg går fint :) 


Neste problemet nå, blir hva jeg skal ha til middag idag. Mor er syk (bor hjemme for en liten periode, mens jeg venter på å overta leiligheten min), så det blir sikkert bare middag på meg idag. Men det får jeg tenke på siden ;)

Ha en fin dag alle sammen! :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits