Snikveiing, og dagens lille uhell!

Snikveiing er vel strengt talt ikke bra, eller? Iallefall gikk jeg for moro skyld på vekten til morgenen idag, og den viste 59,8 kg !!!!!! JEG VEIER UNDER 60 KG!! Det er jo helt utrolig! Kan ikke huske sist gang vekten viste noe som helst tall under 60 kg, så jeg ble så glad, så glad! Det er så utrolig moro å se at det virkelig funker :D Og det beste av alt er jo at jeg faktisk ikke sulter meg, spiser god og bra mat og jeg føler meg så utrolig mye bedre! 

 


Sånn føler jeg meg nå, haha! :)

 

Når jeg skulle lage meg frokost idag, så skjedde det et aldri så lite uhell! Jeg skulle skjære opp mine vanlige eplebåter til å blande med cottage cheese, og plutselig hadde jeg klart å kutte av meg toppen på to fingre! Jeg fikk jo heelt hetta fordi blodet stod ut, jeg så ikke hvor dypt det var, og jeg var alene hjemme! Det stoppet jo aldri å blø heller, så jeg hadde en liten krise her hjemme på morgenkvisten. Og så vondt det gjør! Herregud, det svir jo like mye enda. Kanskje jeg er litt pyse :p Fikk ihvertfall plastret det godt, konkludert med at det ikke trenger å syes, og satser på at det gror fort og fint. Men fortsatt - at det går an... Jeg pleier aldri være så klønete!! Men pga den blir det ikke noe trening idag heller. Litt ræva unnskyldning, men regnet øser ned og jeg orker bare ikke. Det får vi imorgen, eller søndag ;)

Pleier du å snikveie deg?

2 kommentarer

MentaltSlank

27.mai.2011 kl.19:41

wow, imponerende! Jeg ligger noen kilo over 60 nå selv, og har SÅ lyst å akkuratt komme under!! Herlig å lese når folk får til de de vil, så gratulerer masse med det! :)

slankecec

27.mai.2011 kl.23:44

MentaltSlank: Jaa, det er så moro å lese/høre om at folk klarer det! Jeg blir selv veldig motivert av det, så jeg synes det er veldig moro! :) Du kommer til å klare det du også, skal følge med :D

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits