Laaang dag, og endelig godisdag :D

Har vært på jobb i hele dag, kom nettopp hjem og nå er jeg sliten! Om litt får jeg besøk av en venninne, vi skal slappe av ikveld :) Deilig å ikke dra ut hver helg (dessuten blåser det og er kaldt...), og jeg gleder meg til å kose meg i onepiecen ikveld! Vi tenkte vi skulle lage pitapizza og salat, og se på en film eller to. Koselig! Og det skal nevnes at da er jeg iallefall våken nok til å lese til eksamen imorgen før jobb :P Kjedelig, men nødvendig!!

Og idag er det endelig godisdag! Har ikke spist godteri på en uke idag, og egentlig hadde jeg tenkt til å la være denne uken (er så redd for at jeg ikke skal veie under 60 kg på mandag :p), men jeg har vært super flink med mat denne uken, så jeg er ikke redd for litt godteri ikveld! Det er jo ikke noe gøy å slanke seg hvis man aldri kan unne seg noe godt heller nemlig :-)

Også er det dagens matinntak:

Frokost: Proteinpannekake med lett-syltetøy. Utrolig godt!

Lunsj: grovt rundstykke med krydderost

Mellommåltid: En vaffel (hehe, var hos mormor, så da ble det en vaffel til mellom måltid idag. Super sunt, jeg vet!)

Middag: 1 pitapizza med salat (se tidligere innlegg denne uken her)

Også blir det smågodt da!  Og det gleder jeg meg til, Med god samvittighet :D 

Hva gjør du ikveld? :)

5 kommentarer

MentaltSlank

28.mai.2011 kl.19:11

Du er heldig (har vært flink!) som har sneket deg under 60-tallet :P Spist veldig OK i dag selv, og skal nå straks i middagsbesøk for kvelden, og det blir visst suppe, noe jeg ikke vanligvis sluker som jeg gjør med all annen måte, så det går vel fint :)

Kos deg med snopet i kveld! Spiser selv aldri snop lengre med mindre det er en spesielt annledning eller at jeg sprekker, hehe.

Livet på Svalbard

28.mai.2011 kl.21:09

Du har vært veldig flink! :D

Charlotte Johnsen Helgesen ♥

29.mai.2011 kl.06:17

Flink du er. :)

slankecec

29.mai.2011 kl.10:20

MentaltSlank: Hvorfor spiser du aldri snop? :p Synes det er greit i forhold til at da har jeg noe å glede meg til hele uka, hehe. Man må jo kose seg med noe! :) Jeg er livredd for at jeg skal ha kommet opp over 60 tallet imorgen, så gruer meg til veiedag!!

slankecec

29.mai.2011 kl.10:20

Livet på Svalbard: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits