Imorgen er det veiedag igjen!

Og jeg har aldri gruet meg til det så mye som jeg gjør nå! Grunnen til det er at jeg snikveide meg på fredag, hvor jeg veide 59,8 kg (ENDELIG under 60 kg) og jeg er såå redd for at jeg er over 60 kg igjen imorgen. Da må jeg bare jobbe dobbelt så hardt i forhold til trening neste uke, men vil så gjerne ha klart å holde meg der. 

Delmålet mitt har hele tiden vært under 60 kg, og hvis jeg klarer det imorgen blir jeg lykkelig! L Y K K E L I G.. Hehe, små barn - store gleder ;) Og det endelige målet er jeg ikke sikker på enda, men regner med 56-57 kg :) Men det tar jeg som det kommer, målet er å føle seg fin i syden og det skaaal jeg klare!! :)


Når har dere veiedag? :)

4 kommentarer

paaslankiing

29.mai.2011 kl.23:09

håper det blir et bra resultat! :)

og om du skulle bli skuffa, så glemmer du bare det etterpå, og står på videre! ;)

sindretrening

29.mai.2011 kl.23:58

Hei! du er flink. et lite tips er å ikke veie deg så ofte. vekta kan variere mye med bare vann og slikt i kroppen. det er lett å bli skuffa om man følger med på vekta med haukeøyne;)

healthy diane

30.mai.2011 kl.14:58

Lykke til, det går nok bra ;) Jeg for min del veide mer enn sist uke, til tross for å ha spist bra. Alkohol og ingen søvn tuller med vekta, æsj!

slankecec

30.mai.2011 kl.17:06

healthy diane: Ja, det vet jeg! Jeg pleier faktisk å gå ned selvom jeg drikker en dag eller to, men søvn er virkelig alfa og omega! Prøver å legge meg til samme tid hver kveld, og stå opp cirka samme tid :)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits