Det lureste jeg kjøper, matmessig!

Er ferdig stekt kyllingfilet i tacokrydder (med nøkkelhullmerke, til og med :p) fra Maxi Mat i Sverige!

 

Ikke nok med at det er utrolig godt, så er det så ENKELT å bare varme seg litt kylling i stekepanna og bruke det som tilbehør til hva du nå vil! Jeg putter det i speltlomper, tacoskjell, ved siden av pasta, ris, i salater bl.a! Har aldri brydd meg om hvor mye kalorier det er i det (har ikke sjekket), men jeg spiser utrolig mye av den kyllingen her, og går ned i vekt - så regner med at det er flott ;) Hehe. Anbefales iallefall til alle som har mulighet å dra til Nordby senteret i Sverige, og maximat der! Det her er uten tvil den retten som igår igjen mest hver uke, og jeg hamstrer poser med det hver gang jeg er i Strømstad :p Hehe. Koster rundt 40-50 kr per pose, og bruker vel opp en pose på 2-3 uker :) Og da spiser jeg det minst 3-4 ganger i uka! 

Spist dette før? :)2 kommentarer

MentaltSlank

30.mai.2011 kl.18:56

Virker sick godt, hvertfall! og når det bare er 600 gram i hver pose er det amazing at du klarer fordele det utover 2-3 uker! Du må jo nesten ta så lite da at du må gå ned i vekt? Nå tror ikke jeg jeg har mulighet for å få tak i det, men jeg vet at det jeg er svakest for i hele verden når det kommer til mat er taco.. Det ER så godt! - og sunt

slankecec

30.mai.2011 kl.20:30

MentaltSlank: Neinei, du må jo huske på at jeg ikke bare spiser det da! :p Jeg spiser mye laks, ordentlig kyllingfilet, kjøttdeig, annet kjøtt osv :) Spiser ikke den tacokyllingen hver dag heller ;) Men det er virkelig sykt godt, og lettvint!

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits