30.05 - matinntak!

Da var det tid for oppsummeringen av hva jeg har puttet i meg idag. Som alltid like spennende tenker jeg, siden jeg spiser så mye variert ;) Hehe.

Frokost: Cottage cheese med eple og kanel (bombe!)

Lunsj: Proteinpannekake med lett-jordbærsyltetøy

 Først i panna, deretter på bordet! Litt mislykket, er fryktelig vanskelig å snu den, men den er veldig god. Og så sunt da gitt! ;)

Middag: Tacokylling og fullkorns makaroni, med ketchup uten sukker. Måtte ha noe fort idag, hadde dårlig tid!

Kveldsmat: Bagels med krydderost! Har seriøst ikke spist lyst brød på evigheter, og det var det eneste jeg hadde lyst på. Så da skeiet jeg ut med det ;) Jeg overlever, tror jeg! Hoho.
 

Imorgen blir det laks og salat til middag, gleder meg allerede! :)

 

9 kommentarer

MentaltSlank

30.mai.2011 kl.21:24

Ser bra ut dette! :) Har ikke vært innom bloggen din så alt for mange ganger, men frokosten din var ingen bombe nei x) selv om det er forståelig - virker kjempegodt!

Det lyse brødet ville jeg gitt faen i, det er jo sååå sjelden vi slankere tar det inn :P men ketchup "uten sukker" tror jeg heller er litt bullshit, for å være pirkete. Jeg tåler ikke tanken på at om du legger noe i ketchup en stund, kan det fjerne rust liksom :P

anyways - bra jobba, det er gøy å ha gode dager, selv de man sklir litt ut på :)

Semming

30.mai.2011 kl.21:33

Hvor ofte er det mellom måltidene dine? Eller har du mellom måltider som du ikke skriver opp her? Jeg ville nok tatt meg noen mellom måltider hvis du ikke gjør det.

Du gjør jo en bra jobb med måltidene dine så spis litt oftere for å holde forbrenninga oppe kan være greit.

Stå på videre mot dine mål

slankecec

30.mai.2011 kl.22:14

Semming: Spiser hver 3,5 - 4 time. Idag stod jeg opp litt sent, derfor det ikke ble noe mellom måltid. Normalt pleier jeg å spise en skyr mellom lunsj og middag, men de dagene jeg sover lenge blir det ikke tid til det! Så da ble det ikke det idag :)

slankecec

30.mai.2011 kl.22:15

MentaltSlank: Jeg vet! Hadde fryktelig lyst på det idag, så da ble det kveldsmaten idag :D Cottage cheese med eple og kanel, er kjempe godt! :)

silje's fremgang

30.mai.2011 kl.22:50

Alt det høres kjempe digg ut..:D

themotivation

30.mai.2011 kl.23:06

Hvordan lager du proteinpannekakene? :)

slankecec

31.mai.2011 kl.16:54

themotivation: 2 egg, 2 ss havregryn, 2-3 ss cottage cheese og kanel! Så blander du alt sammen til en røre, også steker du :) Veldig godt, og så enkelt! :D

MentaltSlank

31.mai.2011 kl.21:46

hmm, en, nei, to ting forresten :P nei tre ting. Cottage cheese virker skikkelig godt, men hvor mye kcal er det i det (virker kalorifult)? og hvor i all verden får man tak i det? jeg MÅ jo bare prøve deg, og jeg som "mobbet" deg for at det ikke var en "bombe" at du spiste det til frokost når jeg selv bare spiser et ynkelig knekkebrød til frokost hver bidige dag x) Og så må du legge ut hvordan du lager proteinpannekaker og alt det der! :D hadde vært gøy å lese om :P

slankecec

31.mai.2011 kl.23:37

MentaltSlank: Jeg aner faktisk ikke hvor mye kalorier det er i cottage cheese, men jeg anbefaler deg å begynne med det! Du spiser jo på samme måte som meg, nesten :) Det er proteinrikt, og veldig sunt sammen med eple og kanel. Kanel øker jo forbrenningen også! Man kjøper det på vanlige matbutikker, koster 19.90,- på meny her hos meg iallefall! Proteinpannekakene la jeg ut oppskrift på nettopp, så nå har du mye nytt å prøve :D

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits