Godisdagen er offisielt brukt opp, og proteinpannekaker!

Det som er fint med den her bloggen, er at når jeg først har vært dum nok til å ta godteridagen min på en tirsdag, så vet alle dere om det, så jeg kan ikke skulke unna. Det vil med andre ord si at jeg får en kjedelig lørdag når de andre spiser godteri, og jeg må spise frukt! Men jeg skal da overleve det også :) Jeg kjøpte smågodt for 30 kr (det er regelen hver gang jeg kjøper godteri, MAKS 30 kr!!) og jeg orket ikke spise opp hele engang. Resten tok jeg såpe oppå, så jeg ikke spiser det imorgen :p Lært det av http://slankerinna.blogg.no/ ! 

Så er det proteinpannekakene, noen har etterspurt her på bloggen :) Den oppskriften har jeg stjålet av http://adidem.blogg.no/ , men jeg kan legge den ut her :)

- 2 egg
- 2 ss havregryn
- 2-3 ss cottage cheese
- Kanel
Bland alt sammen til en røre, og stek i panna! Jeg pleier å ha lett-jordbær eller blåbærsyltetøy på, eller helt ferske jordbær :) Utrolig godt, og går kjempe fort å lage!


Natta alle sammen! :) Imorgen er det tilbake på vanlig kjør både når det gjelder mat og trening!

7 kommentarer

Charlotte

01.jun.2011 kl.09:32

Hehe, flink som puttet såpe på det da :D

MentaltSlank

01.jun.2011 kl.10:12

Tok du såpe på snopet ditt? haha - nå har jeg hørt det også! Da er du hvert fall Sikkert smart, for du er nok garantert til å ikke spise det nå x) Flott at du la ut oppskriften forresten, virker kjempegodt og bare bra egentlig! (Trodde det var mel i, så var litt skeptisk til å begynne med) Og kanel kan man jo som regel pepre på med, men nå må jeg bare få skaffet meg det derre cottage cheese. Får lete litt på Meny i dag. :) Jeg har satt meg som mål 50 kilo, men tror for å være ærlig jeg er for "muskuløs" til å gå ned så mye bare i fett, så jeg stopper selvsagt når jeg blir fornøyd... Men jeg ser bare veldig liten forskjell på meg nå (60 kilo omtrent) og da jeg veide 70 kilo... Så kanskje det må litt ekstreme tiltak til :P

Kjersti

01.jun.2011 kl.19:54

Da ble det proteinpannekaker til kvelds!:D smakte veldig godt! men jeg hadde problemer med å snu dem...:/:P

slankecec

02.jun.2011 kl.23:17

Charlotte: Hehe, da er jeg iallefall hundre prosent sikker på at jeg ikke faller for fristelsen dagen derpå ;)

slankecec

02.jun.2011 kl.23:19

MentaltSlank: Haha, jepp! Jeg tenkte det var lurest :) Neida, den proteinpannekake oppskriften er super! Så den kan du lage deg med god samvittighet :) Okei, skjønner. Jeg ser heller ikke så fryktelig stor forskjell på meg selv enda, annet enn at magen er smalnet inn. Så må nok ned noen kilo til før den store synligheten kommer jeg også! Du må legge ut bilder :D

slankecec

02.jun.2011 kl.23:20

Kjersti: De er super gode, og JEG VET!! Det er så vanskelig å snu den :p Haha, men det skal jo spises uansett, så om den ikke ser direkte luksuriøs laget ut, så får vi overleve det ;)

themotivation

03.jun.2011 kl.00:01

takk :) gleder meg til å prøve disse :)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits