Ukens forhåndsplanlagte trening!

Den uken som var ble det bare tre treninger. Det var absolutt ikke det som var planlagt, men alle ukene kan ikke være like bra gitt ;) Den uken som kommer skal jeg hvertfall få til fire treninger, men har ingen unnskyldning for å ikke klare mer :P

Mandag: Joggetur

Tirsdag: Joggetur

Onsdag: Fri, tror jeg...

Torsdag: Joggetur

Fredag: Styrketrening

så eventuelt joggetur lørdag eller søndag hvis jeg rekker :)

Hvordan trener dere? Har kanskje litt ensformig treningsuker, men jeg er overbevist om at den tiden jeg sliter på løpeturene mine, virkelig hjelper på fettet ;)

9 kommentarer

himlamasseforskjellig

06.jun.2011 kl.12:03

slankecec: daaaa må jeg prøve speltlomper altså :D takk for tips :)

MentaltSlank

06.jun.2011 kl.13:03

3-4 treninger er veldig bra, være klr over det. Jeg trente vel... 2 ganger kanskje? -.-' Denne uken har jeg lagt opp en skikkelig tøff plan, men selvsagt har jeg blitt syk igjen, og måtte stå over i dag...

syns du er flink. Hvor lenge jogger du, og sånn ca hvor fort/langt?

Tilly

06.jun.2011 kl.13:14

Jeg er ganske ensformig selv, for jeg er så glad i å løpe. Men prøver å variere litt. Jeg trener fire-fem treningsøket i uka. Da erstatter jeg vanligvis en løpeøkt eller to med ellipsemaskinen, og når jeg løper tar jeg av og til noen minutter på andre treningsapparater etterpå. Kroppen har bra av å få prøve seg på litt andre ting av og til :)

Er utrolig dårlig til å trene styrke for jeg hater det, men pleier ta noen øvelser med medisinball eller bare egen kropp som motstand som avslutning på treningsøkten et par ganger i uka.

Martine Nordnes

06.jun.2011 kl.16:38

Hvor høy er du?

slankecec

06.jun.2011 kl.18:07

MentaltSlank: Jeg prøver å trene hvertfall fem, men det blir ikke alltid til det hver uke :) Kommer an på været, jobb og skole! Jeg jogger ca. 10 km hver gang, det bruker jeg som regel 50-60 min på. Hvor fort vet jeg ikke, men det tilsvarer nesten 10 km/t på tredemølle for å oppnå gjennomsnittspulsen min på hele joggeturen har jeg sett iallefall! :)

slankecec

06.jun.2011 kl.18:08

Tilly: Så flink du er! Kroppen har godt av variasjon, men løping hjelper ekstremt mye når man skal slanke seg. Det har jeg virkelig merket! :) Styrke er jeg også dårlig til, selvom jeg egentlig liker det litt. Må bli bedre på det til senere! Trener mye triceps etter løpeturer da, for å minske overarmene. Det funker! ;)

slankecec

06.jun.2011 kl.18:08

Martine Nordnes: 1,60 :)

Tia

06.jun.2011 kl.23:02

Du er flink! Jeg også foretrekker å jogge, føler at fettet renner av meg når jeg løper;) hehe

slankecec

07.jun.2011 kl.13:34

Tia: Samme her! Hehe, føler at alt forsvinner, og det ser ut som om det virker :D

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits