Veiedagen avlyst :/

Igår etter jeg hadde skrevet det siste innlegget, ringte min bestevenninne og spurte om jeg kunne ta t-banen til hu, fordi det var slutt med hu og kjæresten. Stakkars :/ Så jeg duret avgårde for å overnatte hos hu, og har nettopp kommet hjem! Gidder IKKE å veie meg nå, fordi jeg har spist forkost, lunsj og middag, så da utsetter jeg veiedagen til imorgen :) Så til alle dere som var spent på idag (kanskje mest meg som er det, hehe!) - så får dere vente til imorgen :D

Skal på trening om en times tid! Det er så dårlig vær her idag, eller uklart vær kan man si. Jeg bare går å venter på at det skal begynne å lyne og tordne, så idag blir treningen inne på treningssenteret. Enten spinning 60 min, eller løping på mølla :) Oppdaterer senere! 


Hvordan er været hos dere? Egentlig er jeg super glad for at det ikke er strålende sol, fordi jeg har et par eksamener å konsentrere meg til, og det klarer jeg ikke når sola frister ;) 

4 kommentarer

MentaltSlank

06.jun.2011 kl.18:43

Jeg tror man har gjordt noe riktig når man prioriterer venner fremfor veiing, hehe ;)

gleder meg til oppdatering i morgen :) Her er det pissvær og det har ført til vond hals for meg, så trening ble utsatt her.. -.-' hurra, for en god start på uken... Men herregud, det får være grenser for hva man forventer av Bergen *sukk*

ps. spinning i 60 min - tommel opp! Jeg føler meg flink om av og til holder på i 40 min!
Huff da, så utrolig trist for venninnen din. Alltid vondt med brudd! Håper det ordner seg for henne, og at du får supre resultater når du tar veiedagen! :)

slankecec

06.jun.2011 kl.22:09

MentaltSlank: Ja, skulle bare mangle! :p Gruer meg litt til oppdatering, men håper at det har gått rette veien tross alkohol to dager denne uken, og god mat i helgen :) Er på spinning på treningssenter! Mye lettere å motivere seg til å holde på en time da ;)

slankecec

06.jun.2011 kl.22:09

Sandra Helèn, livet som sanger: Vet, brudd er grusomt! :/ Håper jeg også, takk! :)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits