Gårsdagens mat og dagens frokost, og veiedag igjen!

God morgen! :)

Glemte å legge ut dagens matinntak igår, så det får nesten komme idag!

Frokost: Cottage cheese med eple og kanel

Lunsj: Et grovt rundstykke med ost

Middag: Laks med cottage cheese og salat (Første gang jeg spiser med CC ved siden av, pleier å ha ris, men dette var kjempe godt! Kommer til å bli en fast inventar ved siden av fisken fremover, altså!)


Veldig godt altså!

Kveldsmat: To rugsprø med ost


Dagens mat (hittil, og det jeg skal spise!)

Frokost: Det vanlige ;)Cottage cheese med eple og kanel, og et glass med tropisk nektar

 

Så over til veiedagen!

Som faktisk fikk negativt utslag idag... Første gang siden jeg startet å slanke meg har jeg gått opp i vekt! Dagens resultat ble: 59, 8 kg. Litt merkelig, fordi jeg veide meg på lørdag morgen før jeg tok formbildene, hvor dere kan se at det står vekt: 59,1 kg, så har altså gått opp 700 gr. på to dager :p Kan godt være fordi jeg var ute to dager i helgen, og fikk kun trent 3 ganger - MEN da skal jeg klare det dobbelt så bra til mandag igjen!! Måtte vel gå på en smell en gang jeg også... :-) Litt bittert og kjipt, men jeg blir enda mer motivert for å klare meg bra denne uken da. Godis kun en dag, IKKE noe alkohol og minst 5 treninger. Det skal jeg klare!! :)


 

9 kommentarer

07.jun.2011 kl.12:59

Du spiser altfor lite.

slankecec

07.jun.2011 kl.13:36

Anonym: Jeg kan ikke tvinge i meg et måltid til de dagene jeg står opp senere enn vanlig, men når jeg står opp til vanlig tid spiser jeg 5 måltider og det er helt fint for meg. Har funket hittil :)

Minusti

07.jun.2011 kl.13:46

Sv: Planen jeg har fått tildelt (og tidligere fulgt med stort hell) er fra vektklubb.no, og den er på 1300 kcal. Trening som i går skjer bare en dag i uka. Bortsett fra den treningen bare går jeg til og fra jobb ;)

Jeg vet også at de kaloriene jeg har "telt" opp, som regel er for lite. Så jeg tipper jeg reelt ligger 200-300 kcal høyere enn det vektklubb.no rapporterer.

Forrige gang jeg gikk ned 10 kg på kort tid (12 uker) tok jeg en helsesjekk hos legen, og alt stod bra til - så dette ser ut til å passe kroppen min bra.

silje's fremgang

07.jun.2011 kl.13:54

Er utrolig mye som spiller inn på vekten, og du kan trøste deg med at du klarer ALDRI å ligge på deg 700 g fett på 2 dager, så er nok helt sikkert vann eller noe annet du holder... :D

MentaltSlank

07.jun.2011 kl.14:29

puch med vekten, men jeg tar deg for det samme som du tok meg for - kanskje spiser du for lite, eller for sjelden? Men ja, det er annerledes om man står opp så sent som 10-11 tiden. Hvis jeg regner ut hva du spiste i går. frokost, 100 kcal. lunch; 200 kcal. middag (om bilde er før du begynte å spise) 200-300 kcal. hvelds 200 kcal. Det blir 800 kcal :P ca. Men jeg vet jeg får litt pepper for at jeg visstnok spiser for lite, men jeg går ikke rundt og er sulten i det hele tatt...

Uansett, kipt det med vekten, men det kan ha vært vann, eller andre ting. Tror ikke det er i fett. Veiingen min gikk jo ikke bra, og hva det skyldes vet jeg ikke, men det er deprimerende, men man må prøve å ikke ta det så "bokstavelig" :) bedre lykke neste gang ;)

healthy diane

07.jun.2011 kl.19:26

Jeg sliter akkurat med det samme!! Altså på en måte opp i vekt uten å i det hele tatt fysisk mulig kunne gå opp i vekt. For min del tror jeg det er stress og mangel på søvn hvertfall, holder godt på vannet da, osv

slankecec

07.jun.2011 kl.19:39

silje's fremgang: Jeg får håpe det! Kan godt hende at to dager med alkohol heller ikke var noe særlig for kroppen, men det var ikke noe gøy å veie seg idag! :p

slankecec

07.jun.2011 kl.19:41

MentaltSlank: Nja, jo. Mulig! Men det har jo funket før, har gått ned i vekt hver uke :) Og jeg føler at jeg spiser nok, teller ikke kalorier da! Håper at veiedagen til neste uke er bedre :)

slankecec

07.jun.2011 kl.19:46

healthy diane: Ja, jeg vet ikke! Sov dårlig i uken som gikk, og stresser noe fryktelig innvendig med alle eksamener for tiden! Så HÅPER at neste uke er bedre veiemessig :)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits