Det å slanke seg...

Er ikke alltid bare, bare!

Nesten hvert eneste vorspiel vi har med jentene, er det store temaet slanking. Sjokkerende, eller hva? Spesielt når 80% av jentene som er der vil slanke seg, men samtidig propper i seg potetgull og dip, samt drikker enten rusbrus, cider eller øl som inneholder mange fler kalorier enn feks. hvit eller rosevin. Det brukte å være meg det også. Når man slanker seg er man nødt til å ta noen valg. Jeg foreksempel, jeg elsker potetgull! Virkelig, paprikapotetgull og holiday dip er noe av det beste jeg kan spise, og jeg kan spise nesten en hel pose alene uten noen problemer! Men da jeg bestemte meg for å slanke meg, måtte jeg gi avkall på det. Nå har jeg ikke spist potetgull siden 24.april, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har smakt et flak en gang! I tillegg drikker jeg kun hvitvin eller rosevin, og tar kun imot drinker på byen hvis det fra er kjekke gutter (hehe..). Det er selvfølgelig ikke gøy å være nesten den eneste på vorset som ikke spiser potetgull, men jeg vil jo veldig gjerne nå målet mitt, så hvorfor skal jeg ikke la være?! Det jeg tenker på de gangene det står fremme godteri, potetgull eller annet snacks på bordet (hvis jeg har brukt opp godisdagen min, da!) er at jeg bare ser frem mot den dagen jeg ikke vil føle meg lubben, men "tynn" og fin, og ikke minst - FORNØYD med meg selv :) Da skal jeg vise fingeren til eksen min og rope ut "nå ser du hva faen du går glipp av, ditt rasshøl" 

Gleder meg til den dagen! :)

7 kommentarer

themotivation

07.jun.2011 kl.16:06

Så sant! Man trenger ikke å gå glipp av noe selvom man slanker seg. Drikke hvitvin, og kanskje ta med seg druer på vors i stedenfor potetgull :)

Slank Meg Flat

07.jun.2011 kl.16:26

Hahahaha, jeg kunne ikke sakt meg mer enig i ALT du sier her, hehehehe.. Kunne kommet fra min munn alt sammen :P + Min x har allerede kommentert det, og det er deilig rått ;) Haha..

Themotivation: Druer er sunt, men ikke den beste slankematen.. :) Ekstremt mye sukker, selvom det er naturlig sukker.. Mest kalorier etter værstingen banan.. ;D Bare tips.. Ville heller valgt eplebiter, gulerotbiter, etc..

Livet på Svalbard

07.jun.2011 kl.16:42

Enig!

benedictestrening

07.jun.2011 kl.18:24

Så flink du er! Jeg lager ofte grønnsaker med dip til vorspiel...siden det er noen slankere der og... eller nøtter, som er sunnere enn chips:)

slankecec

07.jun.2011 kl.19:42

themotivation: Ja, lurt :) Alt er bedre enn potetgull! Og NATTMAT ikke minst, nattmat er slankerens store fare :p hehe!

slankecec

07.jun.2011 kl.19:43

Slank Meg Flat: Så GØY at eksen din har kommentert det! Hoho, da føler man seg jo ikke ekstra fin kan jeg tenke meg ;) Min eks har ikke sett meg etter jeg slanket meg, siden jeg har slettet han på face og ikke møtt han på byen! Nå kommer tøsa hans snart hjem fra studier (desverre), men det hindrer da ikke meg å valse forbi med et STOOORT smil, når jeg har klart målet mitt. For DET skal jeg!! :p

slankecec

07.jun.2011 kl.19:45

benedictestrening: Ja, så lurt! :) Det lønner seg jo helt klart. Ofte gjør vi det, eller så lager vi fruktsalat med vaniljekesam! :)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits