Min største motivasjon for å slanke meg!

...skjønte dere kanskje hva var i forrige innlegg?

Nemlig min kjære ekskjæreste! Jeg kan ærlig innrømme at det er ingenting som motiverer meg mer enn at jeg skal dukke opp foran han, se totalt flott ut, der han går med sin nye tøs av en kjæreste. ÆSJ. Jeg har gått ned fem kilo siden jeg så han sist (i mars en gang), og jeg gleder meg vanvittighet til å klare å gå ned noen kilo til, så skal jeg personlig sørge for at han får se hvor SMASHING jeg har blitt! Hehe, også skal jeg uten tvil vise han fingeren og rope så alle hører det "her ser du hva du går glipp av, rasshøl!!!" 

Det er kanskje litt ille, jeg vet ikke? Og jeg vet jo at man bør slanke seg for sin egen del og ikke andres, men jeg gjør det jo såklart for min egen del også. Jeg har en egen tro om at bare jeg går ned litt til i vekt, så vil jeg finne en som er tusen ganger bedre enn ekskjæresten min, og da kan jeg endelig bli lykkelig jeg også. Jeg hater at han har ny kjæreste, fordi jeg vil ikke at han skal ha det bra når jeg ikke "har det bra" :p Litt bitterhet ute å går, jeg vet. På de tre årene vi var sammen sa han aldri en eneste negativ ting om kroppen min, bare at jeg var fin, deilig og sexy - men noen måneder etter det var blitt slutt, og vi endte sammen hjem kom det noen kommentarer jeg aldri vil glemme. Grunnen til at det kom var fordi han ble drit forbanna fordi jeg hadde kysset noen andre gutter (ETTER det ble slutt!!), enda rasshølet hadde vært på flere her og der... Og da jeg ba han dra til helvete (hehe), sa han at han er glad for at vi ikke var sammen mer fordi jeg var TJUKK og at det så ut som om jeg hadde født barn allerede.. Takk for den liksom! 

Så etter den kommentaren tenkte jeg at han skal faen meg få angre på at han byttet ut meg for den tøsa han er sammen med nå (enda jeg vil ikke ha han tilbake, bare at han skal angre :p) og dermed begynte jeg å slanke meg. Hver eneste gang det frister med godteri, ikke trene og slutte å slanke seg - tenker jeg bare på alle fordelene som kommer ut av det her tilslutt. Jeg vil ikke bruke resten av livet mitt på å slanke meg, men jeg vil heller ikke være ufornøyd. Jeg vil bli glad i meg selv, være fornøyd og vite med meg selv at det rasshølet virkelig går glipp av noe!!

Hvis jeg er litt umotivert for trening foreksempel, blir jeg superglad hvis jeg ser bilde av han i avisen. Han er ganske flink i fotball, så han er stadig vekk avbildet der, og vips - løp jeg kanskje et par kilometer lenger enn planlagt eller forbrant noen flere kalorier fordi jeg sprang fortere enn det jeg pleier! Den avisa mi kan bringe meg helsefordeler for senere i livet, merker jeg ;) Hehe.


Jeg vet kjempe godt at det er vanskelig å motivere seg mange ganger, og at man tror at hvis man skeier ut en dag, så er alt ødelagt. Men det er det ikke! Er det en dag som går dårlig, så begynn om igjen dagen etter. Hvis du tenker at du egentlig ikke orker å trene idag, er ikke det alltid farlig, MEN da trener du imorgen istedenfor! Ikke gi opp, det er det viktigste av alt. Gir du opp, har du jo tapt - og det vil du vel ikke, eller hva? :)Dette er meg når jeg har gått ned tre kilo til, og skal valse forbi i bikini eller stram kjole.
FUCK DEG. :)
hihi

 

14 kommentarer

Livet på Svalbard

07.jun.2011 kl.19:55

Så digg innlegg!! HELT enig!

Tia

07.jun.2011 kl.20:03

Ja disse ekskjærestene, egentlig burde vi takke dem ;) hehe.da var han ikke så ille at han ikke var godt for noe, når han er en stor del av motivasjonskilden din :P Gleder meg til du skriver et innlegg om at du møtte han og ga han fingern. Stå på!

martinetysnes

07.jun.2011 kl.20:33

Bra innlegg :) you go girl!

ceciie

07.jun.2011 kl.20:54

enig med de over her; bra innlegg!!;) Klart du klarer de sist kg! med den motivasjonen du har vil det nok ikke ta lange tiden heller vil jeg tro;)

ha en fin kveld:)

Sunniva Nilsen

07.jun.2011 kl.21:24

Haha, lo da jeg leste dette innlegget, jeg! Stå på!

MentaltSlank

07.jun.2011 kl.21:57

Lo litt da jeg leste dette :P Men en ting som motiverer meg veldig er at NÅR jeg er slik jeg føler er passelig, kan jeg faktisk unne meg noe av og til UTEN den forjævlige dårlige samvittigheten. Jeg kan få nyte mat i fulle drag ^^

Men den attituden din, haha, det må jo bare motivere som faen! Men uansett er ikke jeg så veldig for slikt. Jeg er litt sånn idealist og ser opp til gandhi liksom x) men anbefaler deg å behandle han typen, og alle andre så bra du kan. Ofte er det best med tanke på at samvittigheten slår inn på deres side og du "eier" dem i den forstand at du ikke lar hva de sier og gjør gå inn på deg, og at du har kontroll over deg selv og er mer "voksen". hehe :P

MentaltSlank

07.jun.2011 kl.22:14

haha, - og overdrive! :D Det er lov å tenke av man skal kunne "gå" venninner i senk bare pga. kroppen og selvtillten. :P Jeg gleder meg til jeg er slank, og yes - vi skal sprade foran enhver evt. ex!

dessuten, alle som kaller noen tykk, aner ikke hvor vondt det gjør, og har bare godt av å bli kalt både rasshøl og fucket til, selv om du evt. ikke har tenkt å gjøre det fult så dramatisk i realiteten :P

adidem

08.jun.2011 kl.09:55

hahah! Jeg måtte le! :D Fantastisk! Stå på du! Dette klarer du kjempebra, i hvertfall med DEN motivasjonen :D

slankecec

09.jun.2011 kl.16:14

Livet på Svalbard: Hihi, noe som motiverer en MÅ man jo ha! Eller så er det jo faktisk dømt til å gå nedenom og under, spør du meg :)

Tia: Jeg vet ikke om jeg noengang tør vise han fingeren! Haha, men jeg skal IHVERTFALL sprade selvsikkert forbi når jeg en dag er ekstremt fornøyd med meg selv. Da håper jeg han står tilbake MÅPENDE, og angrer som fy for at han har vært et rasshøl!!

Martinetysnes: Hihi, takk for det :)

Cecilie: Motivasjonen svinger jo hos meg også, men jeg blir ekstra motivert av å tenke på at jeg skal vise han!! Hehe, hevngjerrig :P

Sunniva Nilsen: Hehe, godt noen ler ;)

Mentalt slank: Du fikk nok et litt feil inntrykk, fordi jeg er ikke så gæren som det kan virke som ;) Jeg synes det er utrolig festlig å tenke tanken, og har sett det for meg tusen ganger i hodet! Så lenge jeg holder motivasjonen min (nesten...) for meg selv, så bør det ikke bli noe problem! Jeg oppfører meg veldig voksent og fint ovenfor dem jeg, så det er ikke noe problem - gidder ikke synke så lavt som han gjør iallefall. Men DRØMME - det kan jeg :D

Adidem: Godt folk ler, hehe! Jeg håper det ender godt tilslutt :D hihi

Charlotte

10.jun.2011 kl.11:54

Haha, nydelig :D Godt du gjør det for deg selv, og som en bonus så gjør du det for å vise han også:) Skjønner at du ikke liker at han har fått ny kjæreste, sånn er det vel for de fleste. Jeg kjenner meg skikkelig såret når ekser får seg ny kjæreste:P

Jeg slanker meg KUN for min egen skyld denne gangen, og nå har jeg holdt på lenger enn jeg noen gang har og gått ned over 8 kg :) MEN som en bonus så viser jeg tanta mi som har kalt meg feit at jeg kan klare det:)

Fortsett som du gjør, du er kjempeflink :D

Erika

13.jun.2011 kl.14:00

Haha, dritbra! Super motivasjon dette da, spør du meg :-D

slankecec

13.jun.2011 kl.16:19

Erika: Hihi :) jeg veet

slankecec

13.jun.2011 kl.16:29

Charlotte: Jeg gjør det selvfølgelig ikke for HAN sin skyld i den forstand, det er jo ikke sånn at jeg tror vi kommer til å bli sammen igjen fordi jeg går ned noen kilo. Ikke vil jeg det heller :p DERIMOT vil jeg at han skal se meg, se hvor tynn og fin jeg har blitt, og angrer for at han har vært sånt utro rasshøl :p Du har vært kjempe flink!! Håper jeg også klarer å gå ned mer 8 kg, men det mangler jeg litt for å klare. Håper å veie 56 kg tilslutt! :)

Charlotte

13.jun.2011 kl.19:17

Nei, skjønner jo det, men det er jo alltid morsomt å slenge sånt litt i trynet på dem:) hehe..

Takk for det:)

Lykke til, det tror jeg du kommer til å klare kjempebra :D

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits