Torsdag 09.06.11 :)

Jeg er lesset til ørene med eksamenspapirer! FORSATT, jada. Har hatt tre eksamener hittil på tre uker, og har en igjen om en uke. Misunner alle de som skriver FERIE <3 på statusene sine på facebook, og forbanner alt som er fordi det ikke er meg :p Hehe, er så sjalu! Kjedelig er det også. Jeg får lyst til å gjøre aalt mulig annet enn å lese til eksamen (som jeg såklart burde) - merkelig nok ;) 

Hittil idag, har jeg ikke gjort stort! Bik bok har 50% på hele butikken idag, og det måtte jeg jo utnytte ettersom feriepengene tikket inn på konto idag. Ahh, lykke <3 Kjøpte MASSE fint! Ikke bare på bikbok da, så nå er jeg ferdig shoppet til jeg skal til syden ;) Ikke noen flere turer til byen, så sparer jeg de pengene!

Maten idag:

Frokost: To rugsprø med ost
Lunsj: To sport+ knekkebrød med egg og en stripe lett-majones
Mellommåltid: Cottage cheese med eple og kanel 

Og det er det jeg har rukket hittil.. Siden mange klager over at jeg spiser litt for lite, så har jeg slengt inn et litt større mellommåltid idag. Jeg skal trene senere ikveld, en løpetur tenkte jeg, og hva resten av maten for dagen blir, vet jeg ikke enda. Har lyst på det samme jeg spiste på tirsdag, og jeg har lyst på fisk - så da gjenstår det å se ;) 

Én kommentar

Livet på Svalbard

09.jun.2011 kl.19:16

DU VANT! Kontakt meg på niinakaniina@hotmail.com, så sender jeg deg gaven! hihi!

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits