Shame on me!!

Jeg har syndet.. Fy fy! Fordi jeg har nemlig spist godteri to dager på rad :( Først på onsdag hvor jeg var på kino med en venninne. Så hangover 2, den var utrolig morsom - lo meg ihjel! Og så igår kveld, som igrunn var det verste.. Etter jeg hadde trent igår, satt jeg bare å tenkte på hvor lyst jeg hadde på smågodt. Så tilslutt, litt før klokken ti, satte jeg meg i bilen for å dra å kjøpe. HERREGUD, sier jeg bare! 

Nå er det bare to uker til jeg drar til syden, og målet om å veie nede på 57 tallet når jeg drar kommer iallefall ikke til å skje hvis jeg fortsetter sånn. Så nå er det skjerpings!! Idag skal jeg IKKE spise godteri. Det er så lett å falle ut av det som nå er vanlig, hvis jeg lar det fortsette - så idag er det tilbake på samme spor. Har heldigvis spist vanlig ellers OG trent, så jeg har ikke gått mye over kaloribehovet - selvom det selvfølgelig er "brudd på reglene mine" :p


Apen er skuffet over meg!!

Men jeg har ikke alltid super motivasjon, og noen ganger blir jeg døds lei og vil bare spise godteri jeg også.. Motivasjonen er jo ikke på topp 24/7, og hvis det er noen som har det - misunner jeg dem!! Ingen er perfekte, ei heller jeg, så derfor går jeg på noen smeller noen ganger jeg også. Men sånn er livet! :)


Hittil idag har jeg spist:

Frokost: Cottage cheese med eple og kanel
Lunsj: To knekkebrød, en med ost og en med lett-syltetøy

 Mellommåltid blir vannmelon, og middagen idag blir reker! Nesten standard hver eneste fredag når det er juni og juli :p Kveldsmat blir også frukt, kanskje jeg lager meg en smoothie. En ting er helt sikkert = IKKE GODTERI!!!!

4 kommentarer

MentaltSlank

10.jun.2011 kl.16:29

Helt ann på mengden godteri, må det ikke nødvendigvis være så fryktelig ille... Stå på videre - du har alerede en ganske ok vekt, og tenkt at du alt har gått ned masse!

Jeg har syndet så sinnsykt i dag, at jeg skal egentlig bare holde godt kjeft ellers...

kaii2

10.jun.2011 kl.18:20

Ein skal ha lov å kose seg inni mellom. Ellers vert da kjedelig. Så lenge ein er flink reste av året som er viktig. Ein dag eller to ein skeier ut skader ikke så mye som om ein spiser da hver dag :)
Ønker deg lykke til :)

adidem

10.jun.2011 kl.18:44

sv: sports-bhen min heter Rackerback Bra Stay In Place på Nelly :D

Tilly

10.jun.2011 kl.23:20

Husk at det er lov å kose seg innimellom, trikset er å begrense seg. Jeg tillater meg selv godteri en dag i uka, vanligvis lørdag :)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits