Crappy uke slankemessig.

HUFF, sier jeg bare. Den uken her har vært den mest crappy uka i historien, slankemessig. Jeg som skulle holde meg til godteri EN gang den uken her, har spist tre. Jeg som ikke skal ut i det hele tatt, har vært ute både fredag og lørdag. Jeg som har sluttet helt med nattmat, spiste burger på fredag OG mc donalds på lørdag. Jeg som skulle trene fem ganger, har trent tre. Jeg har ikke spist regelmessig, og den uka her har vært CRAPPY!!!

Jeg blir så skuffet over meg selv... Nå er det 13 dager til jeg skal til syden, og istedenfor å klare å nærme meg 57 kg, så har jeg gått opp istedenfor. Så fra idag er det FULL SKJERPINGS igjen! Jeg skal ikke gå opp et gram til før jeg drar, og jeg skal være drit flink til å både spise som jeg pleier og trene. Blir så sur på meg selv!! Jeg tror ikke jeg får trent idag, er ikke helt i slaget - hehe. Men jeg skal iallefall få gått meg en tur ikveld. 

Veidagen imorgen blir utsatt! Jeg skal heller ta den til torsdag, når jeg vet at jeg har fått hentet meg inn igjen. Er ikke nødvendig å senke selvfølelsen med å se det tallet på vekta imorgen :p Hehe.

 

Kommer sterkere tilbake, og håper dere har hatt en bedre uke enn meg! :)

7 kommentarer

Silje

12.jun.2011 kl.13:16

Husk at man på ett eller annet punkt vil faile, kommer bare ann på hvrodan man tar nederlaget...:D Reis deg og tørk støvet av deg, og lær av dine feil..:)

MentaltSlank

12.jun.2011 kl.19:15

hehe, da har du hatt en vanlig meg-uke! Gratulerer, det suger balle... I know... Jeg spiste kake, boller og alt mulig, både torsdag og fredag, og lørdag overspiste jeg med taco, selvsagt, og i dag var jeg på byn og spiste en mongo svær kebab liksom... Jeg har trent tre dager, jeg skulle trene 6, og ja... Ikke ta sånn på vei, det er bare en uke, og neste uke blir bedre! - Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor du skulle ha gått opp. Det tviler jeg sterkt på at du har! Du er i tillegg omtrent 5 kilo lettere enn meg, så jeg misunner deg på mange måter!

Stå på videre, man kommer alltid til å ha uker og dager som er "crappy"...

Tia

12.jun.2011 kl.23:20

Om det gikk litt dårlig denne uken, går enda bedre neste uke skal du se! :D

Tilly

12.jun.2011 kl.23:21

Uff da. Men husk at det er nedfallene vi lærer av! Bare ikke la noe slikt knekke deg. Stå på videre, du er kjempeflink :) Jeg har forresten alltid veiedag på fredag, for jeg tillater meg selv å skjeie ut på lørdagene. Da har kroppen hele uka til å "komme seg" igjen ;)

slankecec

13.jun.2011 kl.16:25

Tilly: Jeg skal gjøre som deg fra nå av! Veiedag på fredag :) Mye lurere, fordi nå ligger jeg nesten våken natt til mandag fordi jeg gruer meg til et eventuelt dårlig resultat. Det er ikke gøy! Fredag fra nå av :D

slankecec

13.jun.2011 kl.16:25

Tia: Håper det!! Har fått en god start på uken idag iallefall :)

slankecec

13.jun.2011 kl.16:26

Silje: Ja, jeg vet! Men dette skal ikke knekke meg, for idag er jeg tilbake på god frisk! Motivert, og klar for å bli fin til syden!! Takk for oppmuntrende kommentar :)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits