Ny uke - nye muligheter! :)

Nå sitter jeg med treningstøyet på, venter på at frokosten (cottage cheese med eple og kanel) skal synke, før jeg skal begi meg ut på en løpetur. Solen stråler, himmelen er skyfri og jeg er klar for en MYE bedre uke enn den forrige :) Alle har vel uker som ikke er optimalt slankemessig vil jeg tro, og forrige uke var UDUGELIG. Så denne uken skal bli alt annet enn udugelig, tro du meg!

Det er 12 dager til jeg skal til syden. Jeg gruer meg litt til å dra til syden, siden jeg skal være der i to uker og jeg vet at det kommer til å bli mye festing. Sånn er det vel med single jenter på tur? Men vi har avtale om å ta med joggesko og treningstøy (bestilte hotell med treningssenter i kjelleren!) og trene hvertfall fire ganger per uke. I tillegg kan man jo trene ved å svømme på dagtid, og gå turer. Jeg skal IKKE legge på meg noe på de to ukene iallefall! Når det gjelder mat der nede har jeg tenkt til å lage et eget innlegg om det senere, fordi jeg har jo noen planer når det gjelder mat og trening, siden det er jo ikke noe vits i å ha jobbet så hardt i ukene før, for å ødelegge det i syden. Å nei du, det skal ikke skje! 

Er hvertfall super motivert for å ha 12 supre dager før syden! :)

2 kommentarer

MentaltSlank

13.jun.2011 kl.12:45

Stå på videre, du kan klare hvert fall 1-2 kilo før du drar til Syden, og jeg tror også, men all den trening du planlegger, ikke kommer til å legge på deg et gram :) kos deg på løpetur, jeg har alt hatt min morgentrening, og skal ut på sykkel nå til stallen. er ikke vi flinke og spreke! (Y)

slankecec

13.jun.2011 kl.16:24

MentaltSlank: Jeg tror at jeg kan klare ned 1 kg, kanskje også veie nede på 58 tallet. Jeg veide akkurat 60,0 kg idag, så det er jo helt klart mulig! Håper håper håper! Åjada! Vi er kjempe flinke!! :)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits