Bra trening idag, hurra! :)

Trengte virkelig en god start på uken, og det fikk jeg! Dagens trening ble en god og lang løpetur, i strålende sol (og pokkers så varmt :p) Men har god samvittighet etter det ;)

Dagens:
Tid: 1, 05,11 sek. (65 min og 11 sek)
Kcal: -673
Maks puls: 182

Har begynt å slite litt med høyre lyske og venstre akilles. noe som gjør vondt når jeg løper. Slitsomt! Håper ikke det er noe som blir verre, fordi uten løpingen fungerer ikke slankingen så godt som den må. Imorgen blir det kanskje spinning for litt avveksling, hvertfall hvis det regner - hvis ikke blir det en løpetur som idag. 

Fornøyd med dagens trening! :) Har dere trent? 

4 kommentarer

healthy diane

13.jun.2011 kl.16:54

Du er flink - men må passe deg for skader! Merker at løpingen sliter på kroppen selv, men hvis jeg tar hviledager, strekker godt ut og veksler litt med andre treningsformer går det greit :)

MentaltSlank

13.jun.2011 kl.17:27

herregud, å løpe over en time er skikkelig bra! Løper nesten aldri så langt... En halvtime er mer enn nok for meg... Så skikkelig bra jobba *beundre*

Selv om det er et slit, får man (om man trener selvsagt...) god kondis med på kjøper når man slanker seg :) jeg tror hvertfall jeg har blitt litt sprekere!

May

13.jun.2011 kl.17:51

Jeg var på Zumba idag og trente mage etterpå! Kjempebra trening idag =)

Cecilie

13.jun.2011 kl.23:02

Healthy Diane: Ja, jeg vet det. Har slitt lenge med kronisk beinhinnebetennelse når jeg spilte aktivt håndball (altså mer enn den ene treningen i uken jeg spiller håndball nå :p), så er redd for at det skal komme tilbake igjen snart også. Jeg er fryktelig dårlig til å tøye ut, så det burde jeg nok bli flinkere til også :)

Mentalt slank: Hehe, takk :) Jeg begynte med 40 min, også har jeg økt og økt! Jeg er sikker på at du klarer mer enn en halvtime hvis du vil :) Og du, jeg går et par ganger litt i løpet av turen. Spesielt når pulsen er så høy at den må senkes litt!

May: Så bra! Du er flink :)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits