Deilig løpetur i strålende sol :)

Det slår aldri feil! Hver gang jeg og min faste treningskompis løper på morgenen, mellom åtte og ni, er det nesten alltid strålende sol uten en sky å se. Mens med en gang vi kommer hjem - da kommer skyene! Så nå er det overskyet igjen :) Haha, men det passer bra. Fordi jeg skal tilbringe dagen med å pugge det siste til sykdomslæreeksamen imorgen. OG ETTER DET ER DET FERIE!!! Hurra! Jeg er så lei skole nå, og er mer enn klar for en knall sommer <3

Dagens trim ble iallefall:

Tid: 1 t, 8 min og 43 sek.
Kcal: -654
Max puls: 177 
Lengden på løpeturen er ca. 12 km :)

Merket at det var skikkelig tungt å løpe idag. Sannsynligvis etter spinning igår, fordi da er jeg alltid ekstra tung i beina. Liker aller best å løpe, blir ikke "tung" i beina på samme måte da :)

Vel.. Da venter sykdomslærenotatene mine på meg. Hurra for det! 

2 kommentarer

MentaltSlank

15.jun.2011 kl.21:07

som alltid - helt sykt imponert over hvor langt og lenge du trener! Det kan du virkelig være stolt av - har hørt at om man trener mer enn 45 min, så går veldig mye av bare fett på slutten :P Jeg løp sånn 15 min i dag (haha - patetisk lite!) men det var SMÅ intervaller utifra frogrammet til Louise, så jeg gikk en stund på møllen og så film, så det ble nå 500 kcal, men det er en helt annen ting å løpe så lenge! Må snart tvinge meg til "en helt time" med løping x)

slankecec

15.jun.2011 kl.21:29

MentaltSlank: Jeg begynte ikke med over en time når jeg først begynte da! Den første løperunden jeg hadde når jeg startet slankingen nå (da hadde jeg ikke løpt siden håndballsesongen var ferdig for i år), var på 45 minutter og ca. 7-8 km :) Jeg er sikker på at du klarer å presse deg til å løpe mer enn 15 minutter, du må jo ikke løpe alt i strekk heller! Du løper litt, går litt osv, og plutselig orker du å løpe over en time du også :)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits