Dagen idag!

Matmessig :)

Frokost: Cottage cheese med eple og kanel

Lunsj: To sport+ knekkebrød. Et med egg og en stripe majones, og et med gulost

Middag: To laksefileter med litt cottage cheese ved siden av, samt mais uten sukker og agurk. Og litt dressing

Kveldsmat: To knekkebrød. Et med ost og et med lett-syltetøy.

Har vært ekstremt mett i hele dag! Etter lunsjen var jeg ikke sulten igjen før etter evigheter, og etter middagen måtte jeg tvinge i meg to knekkebrød til kveldsmat selvom jeg ikke var super sulten akkurat. Derfor ble det dårlig med mellommåltider idag. Vet det blir lite kalorier, men det får nå bare gå! ;)

Imorgen er det eksamen! Gruer meg vanvittig, fordi jeg ikke føler jeg er godt nok forberedt. Vi har hatt fire eksamener på 3,5 uke, så har litt å styre med kan man si! Rett etter eksamen skal jeg på jobb, og rett etter det skal jeg ut å feire med jentene at skoleåret er over! DET gleder jeg meg til for å si det sånn :):) Blir altså ingen trening imorgen, men jeg skal spise sunt og godt, og holde meg til en vin (400kcal) og IKKE mer - så skal det gå fint!!

4 kommentarer

May

16.jun.2011 kl.06:30

Du er eldig som liker cottage cheese! Misunner det;) Jeg kan virkelig ikke fordra det! Masse lykke til på eksamen! Du må fortelle hvordan det gikk;) Du må kose deg med jentene forresten:)

Sv: Jeg kan kansje prøve å lage et design til deg hvis du vil (har aldri laget til andre før). Kan ikke veldig mye, men litt :) hvis du vil da ;)

krusmynte

16.jun.2011 kl.23:28

Du får ha lykke til i morgen:)

slankecec

17.jun.2011 kl.12:17

krusmynte: Tusen takk! Det gikk bra :)

slankecec

17.jun.2011 kl.12:19

May: Jeg likte ikke cottage cheese med en gang! Tvingte meg til å spise det i halvannen uke hver dag, og plutselig syntes jeg at det var kjempe godt! Eksamen gikk bra, tusen takk :D Er veldig lettet! Koste meg kjempe masse med jentene igår :) Ååå, vil du det? Da hadde jeg blitt kjempe glad :D

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits