Kjapt innlegg, er blitt syk :(

Buhu.. Jeg har blitt syk! Plutselig tettet hele halsen seg igjen istad, og nå kan jeg såvidt svelge, og føles ut som hele halsen er hovnet opp fra tunga og bakover. Hele halsen/nakken gjør vondt også. Æsj, så uflaks! Har tatt to paracet nå, så håper det går over til jeg våkner imorgen :)

 

Men så til det jeg egentlig skulle skrive om. Dagens inntak og uttak!

Frokost: Cottage cheese med eple og kanel

Lunsj: Det vet dere jo, fordi det blogget jeg. To speltlomper med strimlet kyllingfilet, mais og aioli

Mellommåltid: Skyr med musli

Middag: Nachos. Og nå er jeg STAPP METT. Magen er sprengt, og det er jo ikke bra :(

Men jeg trente faktisk idag, tross at jeg var ute igår :)
Ble en time effektiv styrketrening på mage, rygg, triceps, lår og rompe! Fornøyd med at jeg trente idag, men skulle nok ikke gjort det - for etter det sa halsen min pang. Usj

God natt alle sammen! :) 

5 kommentarer

MentaltSlank

18.jun.2011 kl.08:59

å nei! Det suger heftig å være syk -.-' Har jo vært det en del selv under slankeperiodene mine, og jeg leste en del om dét og trening da. Anbefaler deg å gjøre det samme, for for meg hjalp litt lett trening på sykkelen osv. Og da var det snakk om forferdelig vond hals, vondt å svelge og hodepine til tider... (trente ikke når jeg hadde hodepine da) uansett - god bedring! :)

May

18.jun.2011 kl.09:05

Du er flink til å spise også syns jeg. Føler også at du trener mye hardere enn meg, og er mye flinkere til å trene styrke. ;) Så du har også veiedag idag? Gleder meg til å høre hvordan fremgangen er. Jeg har nettopp stått opp og skal på vekta, jeg bare tør ikke helt enda x) men kommer et innlegg om det straks=)

Hvordan vil du headeren skal se ut? Ala sånn du har nå, eller noe helt annet? :)

May

18.jun.2011 kl.09:07

Herregud.. Glemte å skrive god bedring! Sorry! GOD BEDRING :)

himlamasseforskjellig

19.jun.2011 kl.12:25

slankecec: tuusen takk :D :D Jeg også ble dritt lei av aalt det mørke -sort, brun, sand osv! jeg også har mye sølv, beige, lyse rosa og lilla :D Blir kjempefint :D

masse masse goood bedring til deeeg :D :D

slankecec

19.jun.2011 kl.14:57

May: Veiedagen ble ikke helt det store, gitt! Jeg er litt for mye ute nå som det er sommer, ser at du er flink som holder deg unna alkohol. Det skal jeg starte med fra august for å si det sånn! Headeren kan godt være litt som den som er nå :) Tuusen takk!

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits