Jeg lever, jeg! Og veiedag uke 24.

Ble dårlig med oppdatering igår. Jeg forsov meg til jobb. våknet når jeg skulle ha vært der (ops), så fikk en rimelig bråstart på dagen gitt. Jobbet noen laange timer, før jeg dro hjem for å dusje, ordne meg og for å dra i bursdag. Så jada, det ble ut igår igjen, gitt! Men jeg angrer ikke :) Var utrolig morsomt igår! Merker at sommerferien er i gang, har ikke vært så gøy på byen på lenge! Hurra :D

Og over til veiedagen..

Vekta stod på: 59,8 kg den uken her.
Føler jeg kanskje har falt litt ut av det med nedgang hver uke, så lite motiverende å veie seg! Nå tenker jeg bare på syden, og at jeg ikke vil legge på meg der nede.. Håper jeg klarer å holde meg på samme vekt i to uker.. Huff!

Skal være flink den siste uka før jeg drar iallefall :) 

10 kommentarer

seblonde

19.jun.2011 kl.16:17

Tenk positivt, og stå på videre!

MentaltSlank

19.jun.2011 kl.16:19

Du veier i alle fall ikke mye, og selv om det ikke virker sånn, så er det fysisk umulig at du IKKE mister noe på kroppen når du går i underskudd :) - syns det er en motiverende tanke ^^ Stå på videre!

Livet på Svalbard

19.jun.2011 kl.17:06

Det går så bra så :D

May

19.jun.2011 kl.18:27

Jeg gruer meg skikkelig til å reise pga vekta.. :P men gleder meg jo også til å komme bort =) Driver og lager deisgn til deg på http://design113.blogg.no. Kan du gå inn og se og si hva du syns?:)

Litt dumt og lage det helt ferdig før jeg vet hva du syns:) ikke vær redd for å be meg om å endre, hvis det er noe vil ha annerledes

slankecec

19.jun.2011 kl.19:22

seblonde: Jeg skal prøve!! Akkurat nå tenker jeg mest på syden og at jeg ikke skal gå opp noe der, så må bare tenke positvt og stå på videre! :)

slankecec

19.jun.2011 kl.19:23

MentaltSlank: Ja, jeg vet! Håper det stemmer :-) Skal stå på videre, plutselig er målet mitt nådd - håper jeg!

slankecec

19.jun.2011 kl.19:23

Livet på Svalbard: Håper det :D Tilslutt!

slankecec

19.jun.2011 kl.19:23

May: Åå, du er så flink! Likte det veldig godt :D Hihi :)

Fitnessnora

19.jun.2011 kl.19:39

Husk at vekta ikke er det viktigste :) Tar du mål også? Når du er i syden er det normalt å samle vann i kroppen så ikke bli lei deg hvis du veier litt mer!

slankecec

19.jun.2011 kl.19:42

Fitnessnora: Ja, jeg tar mål også! Har ikke målt meg på en stund nå, og jeg har faktisk glemt å legge det ut her på bloggen. Men det skal jeg få gjort! Håper jeg ikke blir skrekkelig lei meg når jeg går på vekta når vi kommer hjem, men har en helt annen innstilling på sydenturen mat/treningsmessig nå, enn alle de andre turene jeg har vært på før tilsammen! Så jeg håper at jeg klarer meg, tross at vi skal ha det gøy og leve livet samtidig :)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits