Syden og slanking. Noen tips?

De som har lest noen innlegg, har sikkert fått med seg at jeg skal til syden. Og det om bare fem dager! Det er jo helt sykt, tiden fra 85 dager og til at det nå er 5 dager igjen, har gått såå fort! MEN.. Jeg har gått ned 5 kg frem til nå, skal være i syden i to uker. Jeg vet det blir mye god mat og alkohol, og jeg skal IKKE legge på meg de kiloene igjen mens jeg er der nede (!!) Jeg var lur da jeg bestilte hotell, fordi det er treningssenter i kjelleren, og jeg har til og med kjøpt meg nye joggesko som veier lite (for at det ikke skal oppta så mye vekt i kofferten, haha), så jeg har ingen unnskyldning for å ikke trene der nede. I tillegg har jeg tenkt på noen andre ting:

- Ta med rugsprø pakker med forskjellige smøreost

- Spise regelmessig hver dag. Minst tre måltider + fruktmellommåltid

- Velge sunne alternativer. Som omelett til frokost/lunsj, salater (hvordan er det å spise salater i Tyrkia?) Kjøtt og fiskeretter, helst uten mye sauser, poteter og med mye grønt.

- Ta med frukt på stranda, istedenfor potetgull som det tidligere sydenturer har vært. Har holdt meg unna potetgull i snart to måneder nå (SYKT!), og skal prøve å holde meg unna det hele ferien :)

- Velge 'bedre' alternativer i forhold til alkohol. Kjøpe med vin fra flyplassen, ikke drikke rusbrus eller sukkerholdige drikker. Så godt det lar seg gjør iallefal.. 

- Ikke drikke brus! Etter jeg bodde i utlandet i fire måneder kuttet jeg ut brusdrikking, og nå drikker jeg det som oftest dagen derpå, eller sjeldent/aldri. Får holde meg til vann, masse masse vann!

- Prøve å få trent litt hver dag! Det vet jeg at jeg ikke kommer til å klare, hehe. Men lov å prøve! Om jeg ikke får vært på trenngssenteret, løpt eller gått tur hver dag, så kan jeg jo svømme! Er jo garantert drit varmt, så bade må jeg jo uansett. 

Har du noen flere tips?

Jeg skal til Tyrkia forresten! Har aldri vært der og vet ikke hvordan frukten er der, og hva man kan spise og ikke. Så har du noen tips om hvordan jeg skal opprettholde vekten etter disse to ukene, selv med festing og at jeg skal leve livet - så rop ut :D Vil ikke at ferien skal bli ødelagt fordi jeg tenker slanking, for denne ferien har jeg gledet meg til i åtti dager. Hehe, så den skal nytes til det fulle <3

 

11 kommentarer

Alice

19.jun.2011 kl.19:31

Jeg har en stor tro på lavkarbo, så jeg ville ha kuttet ut frukt. Det er mye sukker i det, spiller ingen rolle om det er naturlig sukker, for sukker er sukker!

hvis du vil ha noe godt anbefaler jeg deg heller å spise bær, det et litt bedre.

Poteter, ris og pasta hadde jeg heller ikke spist. Få i deg mye grønsaker, frø og nøtter, og ikke glem at sunt fett er bra for kroppen! hvis du vil nyte alkohol i solen hadde jeg valgt en tørr vitvin, det er ikke så mye karbo i det og deilig å leskende i sola. Er faktisk veldig godt om du blander 50% med farris:)

håper du får bruk for noen av tipsene mine. PS: les mer om lavkarbo, jeg anbefaler den på det sterkeste.

slankecec

19.jun.2011 kl.19:41

Alice: Jeg tror ikke at lavkarbo er det riktige for meg, og det er heller ikke mulig å ha et lavkarbo kosthold da jeg bor hjemme midlertidig for en liten stund. Frukt er helt klart et bedre alternativ enn feks. potetgull, og så lenge man ikke overspiser frukt, så går det absolutt helt fint! Vannmelon, ananas, og hvis det fins bær der - såklart er det bra :) Poteter, ris og pasta spiser jeg sjeldent her hjemme, og skal prøve å holde meg unna det der også. Men noen dager blir det sikkert det også. Håper at jeg finner noen tørre hvitviner der nede, aner ikke hvordan utvalget er der :) Takk for tips!

Kristine

19.jun.2011 kl.20:01

Gå turer på stranden hver dag. Det er deilig å få et avbrekk i solingen og i tillegg får du litt aktivitet :)

Dans mye på byen. Når du spiser dessert, velg fruktalternativer.

Ta med deg proteinpulver. Det metter godt og holder i gang proteinsyntesen.

Kos deg og nyt ferien. Du klarer ikke legge på deg mye på kun en uke. Du kommer hjem igjen og da er det tilbake til hverdagen :)

May

19.jun.2011 kl.20:02

Hvor i Tyrkia skal du? Jeg og samboeren var i Alanya i fjor. Vi spiste alt der nede, men vann må du kjøpe på flasker. Når jeg er på ferie (og det ikke er senter på hotellet) pleier jeg å stå opp tidlig om morgenen og ta meg en joggetur før solen står opp. Det er veldig deilig, men det er kanskje fordi ejg er morgenfugl?

Syns det var lurt å ta med seg rugsprø. :) Frukt på stranden høres også veldig bra ut! jeg har en tendens til å kjøpe veldig mye tax free godis på vei ned som jeg spiser regelmessig gjennom ferien. Ikke smart! Så du kan jo også prøve å unngå det (noe jeg tror du kommer til å gjøre)

Jeg er heller ikke fan av lavkarbo! Klarer faktisk ikke fungere uten karbohydrater! Syns det blir for dumt å si at frukt bare er sukker... Men vi alle er jo forskjellige:)

Sv: så du likte designet?:) så bra? er det noe eksra jeg skal ta med eller endre på ?

slankecec

19.jun.2011 kl.20:06

Kristine: Ja, skal danse masse på byen! Det er jo så varmt der døgnet rundt, så jeg blir vel gjennomvåt av svette. Digg! Hehe :p Tusen takk for fine tips :) Men jeg skal være der i TO uker, det som er det verste! En uke hadde ikke vært så galen :)

slankecec

19.jun.2011 kl.20:13

May: Jeg skal til Alanya! Så bra at det går an å spise alt der nede, men regnet med at vann måtte kjøpes på flaske :) Skal drikke massevis av vann! Jeg kan nok klare å komme meg opp tidlig noen dager, men jeg VET at det blir mye festing, og aldri i livet om jeg er oppe klokken seks, når vi sikkert er hjemme rimelig sent fra byen :p Hehe, men de dagene får jeg heller trene på kvelden! Skal ta med pulsklokke, så jeg vet cirka kaloriforbrenning også :)

Ja, rugsprø og frukt er en god ide synes jeg! Frukt er godt i varmen også :) Skal ikke kjøpe noe godis på taxfreen i år, noe jeg ellers alltid pleier å gjøre. Så det er også en god ide, takk for tipset :D

Ja, helt enig med at frukt bare er sukker :p Det stemmer jo ikke.. Jeg går fint ned i vekt, selvom jeg spiser frukt jeg. Så sukkeret som er i den frukten, kan jeg overleve!

Synes designet var kjempe fint jeg :) Hihi! Tusen hjertelig takk, altså :D

Silje

19.jun.2011 kl.21:06

Håper du får en flott tur, slapp av er faktisk en god måte å ikke gå opp i vekt...

May

19.jun.2011 kl.22:02

Flaskevannet er forresten ikke SÅ godt, men det er jo bare å overleve:P hehe. Åja, hvis du skal med venninner så blir det jo en del festing. Jeg var jo med typen og da ble det mest store middager med vin hehe. Men du får kose deg masse:) prøv ikke å tenk så mye på vekt og sånn. Ikke så mye at det ødelegger ferien ihvertfall!

Sv: Takk! Skal bare finpusse designet, så er det ferdig:)

May

20.jun.2011 kl.17:08

Skal jeg fjerne noe av de linkene i sidemenyen? "siste kommentarer", "siste innlegg" eller "lenker"? Eller bruker du dette?

May

20.jun.2011 kl.18:32

Oi, hvordan klarte jeg det? posta den kommentaren på feil blogg x) sorry! Jeg får se og poste den på riktig. Jeg er vel så og si ferdig med designet nå:) (ta en titt?) med mindre du vil ha noe annerledes :)

Erika

20.jun.2011 kl.20:54

Synes det du har tenkt på hører veldig fornuftig ut! Spesielt det med å spise regelmessig, det må passes veldig godt på i syden! Jeg blir ikke særlig sulten i varmen, så jeg har en forferdelig tendens til å glemme å spise mellom frokost og middagen sent på kvelden.. Det blir liksom bare taxfreegodis og dritt.. Og jeg går opp flere kilo HVER gang jeg er i syden, så tror det er veldig viktig å huske på å spise regelmessig iallfall! :) Ellers - dans og ha det gøy, og prøv å ikke tenke så mye på vekta at det ødelegger ferien din ;-)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits