Oversteget kaloribehovet rimelig mye idag, kan man si!

Omg. Passer det seg å starte innlegget med!

Jeg har idag spist potetgull for første gang på to måneder og to dager, og spist non stop til kvelden! Usunt og jævlig, og jeg har heller ikke trent.. Hadde SÅ ekstremt lyst på potetgull istad, og jeg klarte ikke holde meg lenger. Men to måneder uten! Det er sykt bra gjort av meg, om jeg så må få si det selv :p Men, og det er et men!! Det med potetgullet var bare for idag, for nå er det slutt igjen. :)

Resten av uken vet jeg blir sunn! Reiser på hytta med en venninne som er supersunn og treningsfreak på onsdag, kommer hjem fredag kveld og drar til syden lørdag morgen. Godis dagen min er jo (rimelig.) brukt opp, så det var jo bare idag! 

Imorgen skal jeg trene. I tillegg spise normalt, i motsetning til idag. For en dag! :p

Håper dere har hatt en bedre mandag mat og treningsmessig :)

3 kommentarer

Fitnessnora

20.jun.2011 kl.23:22

Det er greit å skeie ut egang iblandt vet du, så lenge man ikke tar av helt :) Håper resten av uka blir sporty og sunn !

21.jun.2011 kl.00:36

Postet dette innlegget hos may da jeg synes det blir helt feil:

Kjenner jeg blir litt irritert, både over at du er stolt av å spise så lite av du belaster kroppen din på en måte som ikke er bra, når du heller kan gjøre det på en sunn og fornuftig måte, men det som irriterer meg mest er kommentarene fra andre!

Folk sitter å forteller deg hvor flink og perfekt du er og hvor misunnelig de er på deg for at du klarer det?? Altså, missforså meg rett, men : Å!! Så flink du er!! Jeg er så misunnelig på deg som kommer til å ødelegge fordøyelsen din, som risikerer å få mangelsykdommer, fiberallergi, gluten allergi, melke allergi, og nulltolleranse for sukker, salt og mettet fett. Det kan til å med hende du er så heldig at du får benskjørhet og ikke kan drive med det du liker fordi du risikerer å dø av det.. Fy som jeg skulle ønske det var meg!!

Det er så utrolig stygt å oppfordre noen som skader kroppen sin på den måte. Hvis det var noen som selvskadet, som blir akkurat på samme måten, så ville dere aldri oppfordret dem til å gjøre det! Liksom: Har du kuttet deg 5 ganger i dag! Så flink du er, har bare gjort det 3 jeg, er såå misunnelig på deg.

Det er selvfølgelig viktig å gå ned i vekt om man veier for mye, men man trenger ikke gjøre det på en måte som går utover kroppen og helsa. Det er viktig å bearbeide følelser også, men det er absolutt bedre måter å gjøre det på enn f.eks. å kutte seg...

May

21.jun.2011 kl.06:55

2 måneder er jo kjempelenge! Du har vært virkelig flink!: ) Syns ikke du skal angre så mye på dette. Viktig å kose seg innimellom også:)

Jeg blir irritert på goodforyou som driver og kommenterer bloggen min i hist og pist om hvor forferdelig dårlig jeg er til å spise.. Faen ass.. Og nå har h*n faen meg tatt copy/past og kommentert hos deg å x) Det tar jo helt av..

Jeg ser meg så og si ferdig med designet ditt :) Hva sier du? http://design113.blogg.no/

Ha en god dag!

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits