Home sweet home!

I'm back!

Endelig hjemme i Norge etter to deilige uker i syden, fyllt med sol, bading, treffe nye folk og høyt alkoholinntak. Trening en gang på to uker, og usunn mat nesten hver dag. Ikke bra! Men ferie er ferie, og fra imorgen av er det hardkjør igjen. 

Jeg har iallefall hatt en helt super tur! Har kost meg så mye, men må innrømme at jeg er mer sliten nå enn før jeg dro :p Det har vært ekstremt mye festing, og helt sykt mange kalorier inntatt pga. alkoholen. Den alkoholen, altså... Men har vært verdt det, så utrolig gøy har det vært :D 

Jeg vet at jeg har lagt på meg. Jeg føler det på meg, men har ikke turt å veid meg :p Jeg veier nok ikke under 60 kg lenger, men fra imorgen av er det back on track. Skal ta meg første joggeturen på to uker også, spent på hvordan den går! Men blir deilig å være i gang igjen :)

 

2 kommentarer

MentaltSlank

16.jul.2011 kl.09:47

Endelig er du tilbake ^^ Virker som du har hatt det morro, og du må legge ut bilder så vi får se hvor brun du er blitt! Glad jeg avskyr alkohol på alle mulige måter, ho ho, det er jo rene kalorier omtrent :P Men tror det er mange som ikke har det så supert når de tkommer til slanking i sommerferien!

har selv vært på ferie i en uke, og jeg har i følge vekten gått opp 5 kilo xD hva SKJER liksom... det var jo tvangsforing hos bestemor, men alikevel... Tviler på at du "slår den" hehe. håper du ikke har gått opp noe særlig hvert fall... heia! :P

slankecec

18.jul.2011 kl.09:52

MentaltSlank: Ja, endelig er jeg tilbake på bloggen! Har vært litt deilig med bloggfri, men den bloggen her må være oppe å gå for at jeg skal være tilbake på riktig spor - så er bare å begynne igjen ;) Du er igrunn litt heldig som ikke er glad i alkohol, for gud vet hvor mange kalorier jeg har fått i meg det gjennom den på disse fire ukene :p Guri malla! Men nå er det litt alkoholkutt for en stund, maks en gang i uka :p Så da blir det bedre :)

Ble ca. fire kg opp på meg! På fire uker, så det er jo "flott". Helt akseptabelt, siden det er min egen feil, men fortsatt litt kjedelig.. Men men, sånn kan det gå! :)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits