Idag gikk jeg på vekta igjen etter fire ukers ferie!

...Og resultatet var nesten 4 kg OPP. Som jeg selvsagt visste, har kost meg på ferie nå i fire uker, uten å tenkt på slanking og spist det alle andre har spist - så selvsagt ble det + denne gangen. Har egentlig ikke turt å veie meg, siden jeg visste det ble opp, men nå er slottsfjellsfestivalen over og det er slutt på festlighetene for sommeren. Derfor var det bedre sent enn aldri, og dessuten hjelper det meg å komme i gang igjen :) Dagens vekt ble: 63,1 kg. (mistenker at det kanskje er på 62 kg et sted, siden jeg spiste stor middag igår kveld og jeg har det månedlige, som alltid gjør at jeg veier mer)


Akkurat nå spiser jeg cottage cheese med eple og kanel. Mitt første måltid på slankerunde nummer to. Veiedag blir hver FREDAG, slik som jeg begynte med før ferie. Og det begynner jeg med allerede til fredag :) Jeg får ikke løpt noe særlig denne uken her, da jeg har et sår på hver fot som gjør det umulig å ha på seg joggeskoene. (helt sykt vondt faktisk) så det blir styrketrening + volleyball som blir mosjonen den uken her :)


På disse fire ukene har jeg bare trent 7 ganger. Altså fem joggeturer, og to ganger tennis. Lite, jeg vet! Men nå er jeg i full gang igjen, og da skal det selvfølgelig forandres. Starter idag med full potetgull-stopp igjen, og kun godis en gang i uken. Blir hardt å holde seg unna godteri, når jeg har blåst i det så lenge nå, men det er jo nødvendig da :)Yndlingsfrokosten min <3

Så også på kommentar fra mentalt slank at hun ville se bilder fra syden, og det skal jeg legge ut senere idag :) Nå venter maling i den nye leiligheten, og før det må jeg smøre lunsj og mellommåltid å ta med meg. Så da er jeg i gang! :)

Hvordan har det gått med dere hittil i sommer? Bedre enn meg, håper jeg :)

2 kommentarer

MentaltSlank

18.jul.2011 kl.11:58

Hehe, jeg har gått opp 4-5 kilo, jeg... Du har i det minste trent og greier, så det er bra! Er selv i gang med slankerunde nummer 2, og har hatt tre helt greie dager siden et par jævlige tvangsfòrte uker :P Hater sommeren sånn sett, er mye letter i hverdagen når man alltid går til skole og jobb og er i aktivitet og ikke tenker så mye på mat :P sleng deg på fellesveiingen til FightorFlight! :) Det er hver fredag ^^

KrympMeg

19.jul.2011 kl.17:57

Jeg måtte starte på nytt jeg også! det ble først ferie hvor jeg gikk opp igjen og så brist i armen og hjernrystelse som førte til treningsnekt fra legen.

Var virkelig ikke noe gøy, men nå er jeg i gang igjen for fullt! og denne gangen skal jeg holde vekta selv under neste ferie tur neste månede! Lykke til!

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits