En ny god uke :)

Ser at det faktisk er folk innom her fortsatt, selvom jeg ikke har blogget på lenge.. Koselig! :) Alle kan vel være enige om at det ikke er særlig morsomt å blogge når både mat og trening ikke har vært tipptopp (med andre ord som det har vært i sommer for meg!) - MEN nå er skole og jobb i gang igjen, ferien og kos er over, jeg har flyttet for meg selv igjen og det er mye lettere å ha den hverdagen jeg hadde før jeg dro til syden. Og dermed skal jeg også bli flinkere til å blogge igjen, ingen unnskyldninger :)

Som overskriften sier, har det også vært en god første uke!
Jeg har trent hver dag hittil, og spist optimalt, og er igrunn strålende fornøyd med det :) Nå er jeg skikkelig motivert igjen til å gå ned, da jeg har lagt på meg tre av de fem kiloene jeg mistet før sommeren igjen. Bommert.... MEN - de skal av igjen, samt tre etter det også. Ned 6 kg til er målet mitt nå :) 
Sist gang jeg veide meg viste vekta 62,7 kg.  

Egentlig har jeg veiedag imorgen tidlig, altså fredag, men jeg lurer på om jeg skal vente med veiedagen til neste fredag, da jeg ikke har vekt hjemme. Så får jeg litt mer tid på meg også, hehe :) 

Skal senere blogge et innlegg med motivasjonsplanen min, trening denne uken, samt mat. Stay tuned! :) 

2 kommentarer

MentaltSlank

25.aug.2011 kl.21:00

Endelig! :D pokker meg på tide x) bra du har hatt en virkelig strålende uke! kan ikke si det samme om meg :P hold oss oppdaterte :)

slankecec

25.aug.2011 kl.23:26

MentaltSlank: Hehe, endelig er jeg tilbake ja! Sier det samme selv, PÅ TIDE :p Skal holde dere oppdaterte nå, som jeg endelig er tilbake ved godt mot ;)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits