Dagens lunsj :)

Ble min favoritt omelett!Består av:

To egg
2 skiver kalkunfilet kuttet i biter
1 skive norvegia kuttet i biter
Oregano
Ketchup uten sukker på toppen!Vedig godt!! Vet ikke helt hvordan jeg får snudd det bildet her, men dere ser iallefall utgangspunktet. Hehe :)

Nå er leiligheten helt vasket, mangler bare å brette litt klær og ta meg en god dusj så er jeg klar for HEEELG!! Ikveld skal jeg til en venninne på middag. Aner ikke hva jeg får servert, men har bestemt meg for å holde meg unna godteri, brus og potetgull hvis det dukker opp iallefall. Og så får vi se hvordan det uttarter seg, men tror det skal gå helt fint :)

Hva er dine planer for kvelden? :)
 

7 kommentarer

MentaltSlank

26.aug.2011 kl.14:39

naaam :P jeg tror jeg må bli litt mer oppfinnsom på omelett-området, hehe

Anja

26.aug.2011 kl.15:43

Min favoritt er 1 egg, 50 g picnic kalkunskinke, paprika i biter + krydder (hvitløkssalt, sitronpepper, og havsalt m/urter) :) Kjempegodt!

himlamasseforskjellig

26.aug.2011 kl.21:56

slankecec: ja du har vært UTROOOLIG flink :D Jeg ble faktisk SÅ inspirert av deg at jeg trente EN hel time Step/styrke på treningssenteret, og såå svømmte i 1,5timer etterpå :D Har også vært flink med maten idag :D Kjempestolt :D

Jada, alkohol blir det uansett om man er på slanker`n eller ikke! Men så lenge du trener såpass mye til vanlig, så gjør det ikke så mye om du drikker litt i helgene! En må unne seg litt :) Er bedre å holde seg borte fra godteri, chips og take away !!

Ha en suuuuper helg :D

slankecec

27.aug.2011 kl.17:58

Anja: Den hørtes veldig god ut! Skal prøves :D

slankecec

27.aug.2011 kl.17:59

himlamasseforskjellig: Så braa! Hihi, godt at jeg inspirerer noen :D Så flink du har vært! Alkohol kommer jeg ikke utenom, og ikke VIL jeg holde meg unna det heller. Man lever bare en gang, og jeg gidder absolutt ikke ofre morsomme kvelder med venner for noen slankekilo! Så lenge jeg er flink ellers, så går det bra :D Ha en super helg du også!!

himlamasseforskjellig

28.aug.2011 kl.13:46

heeeelt enig :D Ble en goood del alkohol kcal på meg igår også, men OI såå gøy det var :D :D

Er klar igjen på mandag for trening igjen :D

slankecec

29.aug.2011 kl.09:22

himlamasseforskjellig: Jaa, det er verdt det! Man lever jo bare en gang :) Idag er jeg klar for trening og bra kosthold igjen! :D

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits