Veiedag idag...

...og den gikk ikke særlig bra!

Må vel alle gjennom noen nedturer iblant, og denne dagen er iallefall (hittil) en liten nedtur. For vekten viste nemlig 1,2 kg OPP. Jeg har ikke veid meg på fire uker (siden jeg flyttet ut), så dette er da i det minste ikke skjedd på en uke :p Men fortsatt er det skikkelig kjipt.. Har vært flinkere siden forrige mandag, men må innrømme at kostholdet ikke er 100% bra som det var siden før sommeren. MEN det skal jeg bedre meg ekstremt mye mer på!! 

Nå veier jeg nesten like mye som jeg veide når jeg begynte å slanke meg i apri. Og det er rett og slett noe jævla dritt å tenke på! Så flink jeg var før sommeren, og nå har jeg ødelagt alt... På egentlig ingenting. Alkohol og usunn mat? Flott. Det nye prosjektet mitt heter nå "julekropp2011" - hehe. 

Mål:
Veie 58 kg til jul.
Det vil si at jeg må gå ned 5 kg innen det. Det er absolutt fullt mulig, og burde ikke være vanskelig i det hele tatt, så lenge jeg følger trening og kostholdsplanen min.  

Æsj.. Håper resten av dagen blir bedre :)

2 kommentarer

MentaltSlank

03.sep.2011 kl.13:54

Det går nok fort av igjen :P I sommer spiste jeg MYE dritt men det gikk fort av igjen - forbrenningen øker tross alt når man gjerne spiser godt over 2000 kcal, hehe. Mye salt mat gjør jo også at vann binder seg i kroppen, noe som du vet gir utslag på vekten... Lykke til med planen da! Jeg har ikke så mye veiemål før syden, (om 4 uker, iiik!) bare lite veldig proteinrik mat, styrketrening og litt jogging/sykling innimellom :) æsj, hater når vekten viser unødvendig mye...

Stine!

21.sep.2011 kl.10:54

Jeg er med på prosjekt julekropp!! Har falt veldig ut i det siste jeg også, og jeg har ikke røket leddbåndet engang..det er rett og slett bare jeg som har blitt lat:( Men nå skal vi klare det, jeg begynner så smått å komme inn i treningen igjen! Lykke til, du klarer det:)

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits