Fikk meg et lite slag i trynet idag..

Idag fikk jeg meg et skikkelig slag i trynet - som virkelig viser at jeg har lagt på meg..

Skulle ta på meg en rosa treningsjakke når jeg var på vei ut døren istad, den er i størrelse 36, og var absolutt ikke trang før. Selv ikke før jeg begynte å slanke meg i april engang... Men NÅ - var den stram som et pølseskinn :(
Ble så sykt lei meg og forbanna på meg selv. Tenk at jeg har gjort det her med meg selv, ødelagt alt... Aldri i verden at jeg skal forbli sånn her!!! Jeg skal ned til 58 kg igjen. SKAL SKAL OG SKAL !!!! 

Merker også at jeg har lite motivasjon for tiden...
I april hadde jeg allverdens motivasjon, var ute på løpeturer nesten hver dag og spiste sunt og flott. Nå sliter jeg skikkelig med å bare komme meg opp av sofaen for å trene. Skjønner ikke hva som har skjedd!!! Føles ut som om jeg har en liten høstdepresjon, alt er et ork og slitsomt.. Baah. Satser på at det kommer seg når jeg kommer i gjenge igjen, og det skal jeg virkelig. 58 kg again - here i come! 

5 kommentarer

paaslankiing

19.okt.2011 kl.23:12

tror alle kommer i en slik fase en eller annen gang i løpet av slankinga, eller jeg vet det :) lærte det på kurs også, at alle kommer inn i en sånn fase, men da er det viktig at man ikke kommer så dypt inn i fasen at man må begynne helt på nytt igjen nesten :)

Tror det beste er å bare komme seg på trening og bare begynne, selv om ikke motivasjonen er der, for da vil den mest sansynlig komme etter noen dager, og kanskje det ikke tar mer enn en dag en gang ;)

healthy diane

19.okt.2011 kl.23:51

Kjenner meg sinnsykt godt igjen i det du skriver! Hater slike faser, jeg føler for eksempel at jeg konstant har faser hvor jeg ikke går ned i vekt eller inn i mål uansett hvor mye jeg trener og sunt jeg spiser. Daaaa er motivasjonen griselav og alt føles som et ork - og det er jo gjerne da man slakker av, at man spiser mer og trener mindre - og dermed voila - ingen resultater. Om man faktisk tar seg i ørene i slike faser, biter tennene sammen, drar seg på trening og står over sjokoladekakestykket på lørdagskvelden, uansett hvor kjipt det er, så vil man tilslutt ha gjort mye arbeid over lengre tid - og resultatene vil komme når man minst venter det. Det er bare å komme seg over kneika - innføre nye vaner - og vente mens man utfører dem - dag ut og dag inn. Hard work pays off;)

May

29.okt.2011 kl.12:25

Jeg har det sånn jeg også =( Det er illle!! SLiter med å komme meg opp, og også å gi alt på treningsøktene, men jeg MÅ bare få det til! Du også! Jeg må flinkere til å blogge oss, vi må komme oss gjennom dette! :) Vi får støtte hverandre.

30.okt.2011 kl.14:35

Hei!

for det første så lurer jeg på hvor høy er du? kiloene sier meg så lite når jeg ikke vet høyden din...

jeg er en 18 år gammel jente som er veldig opptatt av kosthold og trening, jeg trener nesten hver dag (jogging og svømming) og spiser mange små og veldig sunne og varierte måltid (består mest av fisk, grønnsaker og kornprodukt). Har gått ned fem kilo de siste to-tre mnd, jeg vill gjerne gå ned fem kilo til... jeg er 175 cm høy og veier nå 65 kg, men jeg sliter veldig med å klare å ta av de siste kiloene... jeg legger så fort på meg igjen etterpå. Har du noen tips for å unngå jojoslanking? har du erfaring med det? Det meste jeg har veid er 72 kg (ca. 6 mnd siden) og det minste jeg har veid er 60 kg (for ca 1,5 - 2 år siden). Jeg vet jeg kan komme ned i 60 kg igjen, og jeg vill så gjerne!

setter veldig stor pris på svar! :)

MentaltSlank

05.nov.2011 kl.10:51

arh, det er irriterende! For en liten stund tilbake hadde jeg gått opp nesten alt jeg noen gang hadde slanket vekk, og motivasjon var... ingen. Jeg satt opp det "livsstilsendringer"-opplegget og kom meg i gang! Når jeg begynte å trene og følte meg bedre i kroppen kom motivasjonen mer og mer :D

Skriv en ny kommentar

slankecec

slankecec

22, Oslo

Jente på 22 år, med litt for mange kosekiloer på kroppen, som nå skal bort! Her kan du følge meg på veien :)

Kategorier

Arkiv

hits